Beveiliging

Niets zo vervelend als een inbraak in het bedrijfspand. Als ondernemer wil je natuurlijk je eigendommen bewaken. Van de Pol ICT partner is gelukkig niet alleen je betrouwbare partner op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, connectiviteit en werken in de cloud, maar ook als het gaat om het beveiligen van je bedrijfspand.

Toegangscontrole

Wil je dat alleen medewerkers toegang hebben tot het bedrijfspand? Wij zorgen voor een efficiënte toegangscontrole, bijvoorbeeld met de mobiele telefoon, gezichtsherkenning, vinger, kaart, tag of code. Het installeren van een intercom bij het hek, mag je ook aan ons overlaten.

Je bedrijf veilig

Met een geavanceerd camerasysteem is je bedrijf veilig. Pogingen tot inbraak worden direct herkend. Een melding gaat vervolgens meteen naar onze meldkamer. Zo nodig worden hulpdiensten ingeschakeld of komt een beveiliger ter plekke. De politie krijgt de beelden te zien zodat de pakkans groter wordt.

Een systeem dat optimaal functioneert

We adviseren je over het best passende camerasysteem voor jouw bedrijf, maar we helpen je natuurlijk ook met de installatie ervan. Geavanceerde systemen vergen onderhoud. Laat dat maar aan ons over. We regelen dit op afstand en zorgen ervoor dat het systeem optimaal functioneert. Zo kun jij ‘s nachts met een gerust hart slapen.

Geïnteresseerd in camerabewaking of beveiliging en wil je graag meer weten.
Neem contact met ons op en vraag een offerte of informatie aan.

We helpen je graag om samen jouw bedrijf te verbeteren.