Beheer

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat je die niet allemaal bijhoudt, is meer dan logisch. Daar heb je ons voor. Als ICT-specialisten zijn we continu up-to-date en voorzien we je van het beste advies. Ook beheren we jouw systemen. Dat doen we in principe op afstand, maar als het nodig is, komen we langs. Zo zorgen we ervoor dat de hele ICT-omgeving probleemloos draait. Want alleen dan kun jij zorgeloos en efficiënt je vak uitoefenen.

Continue ondersteuning bij problemen
Natuurlijk houd jij je het liefst bezig met je eigen vakgebied. Dat vinden wij een goed idee. Wij zorgen er ondertussen voor dat alles op de achtergrond op rolletjes verloopt. Een technische storing? Die lossen we zo snel mogelijk op. Een hakkelend wifi-netwerk? Wij voeren graag een meting voor je uit, adviseren over hoe het beter kan en zorgen desgewenst voor de installatie. We doen ons best problemen zoveel mogelijk te voorkomen, maar mocht het nodig zijn, dan staan we voor je klaar. Op elk moment van de dag.

Onderhoud plus systeem- en netwerkbeheer

Wij zorgen ervoor dat je systemen altijd up-to-date zijn en goed werken.

Daarom monitoren we ze continu. We onderhouden en beheren je netwerksystemen voor een vast bedrag per maand. Liever geen contract? Geen probleem. Dan houden we onze uren bij.

Advies

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel.

Gelukkig hoef jij ze niet allemaal bij te houden, daar heb je ons voor! Omdat automatiseren ons vak is, zijn wij continu up-to-date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We volgen ze op de voet en zijn steeds op zoek naar manieren om jou beter van dienst te zijn. Jij kunt daarom altijd rekenen op een deskundig, onafhankelijk én budgetvriendelijk advies.

Wifi-meting

Een wifi-meting in je bedrijf? Laat dat maar aan ons over.

We bepalen graag de sterkte van het wifi-signaal binnen jouw bedrijfsgebouw of op een locatie. Hiervoor maken we gebruik van geavanceerde apparatuur.
Zonder een onsite wifi-meting blijft de dekking en capaciteit van je draadloze netwerk een inschatting. Intussen zijn jij en andere medewerkers wel afhankelijk van een sterke netwerkcapaciteit om efficiënt je vak uit te kunnen oefenen. Door een wifi-meting uit te voeren binnen je bedrijf, zorgen we voor een gericht advies en een sterk signaal. Je ontvangt van ons een een uitgebreide rapportage, waarin rekening wordt gehouden met dekking en capaciteit. Zie je zo’n meting wel zitten binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd in systeem- en netwerkbeheer en wil je graag meer weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
Neem contact met ons op en vraag een offerte of informatie aan.

We helpen je graag om samen jouw bedrijf te verbeteren.

Bekijk één van de andere oplossingen